Fler STOR-verk att hänga på väggen och funderingar om livet

Uppdaterad: 30 okt 2020


Göteborg är en vacker stad och detta märkliga pandemoniska år har jag fångat några motiv som jag gärna delar med mig av.

Har som vanligt varit några ohälsosamma prövningar för mig och mina nära och ibland har det känts som detta skalet sjunger på sista versen men musik, kreativt skapande och en seglivad livslust att upptäcka och lära mer och försöka påverka min omgivning med vad jag kan för en hälsosammare framtid hänger i. Och att ta del av mitt kära Brynäs fortsatta bravader förstås!


Hoppas mina skruttiga föräldrar hittar livslusten i en jobbig tillvaro som blir betydligt lättare att uthärda när man accepterar att man behöver lite hjälp i vardagen och att det är en naturlig del av åldrandet och inget att skämmas för.


Riktiga vänner som bara vill varandra väl har tyvärr varit en bristvara i mitt och säkert i många andras liv. Att lyfta upp och stötta varandra, istället för att missunna, baktala, nedvärdera och hugga i ryggen så fort tillfälle ges, känns garanterat bättre att kunna se tillbaka på som livsfilosofi den dagen då allting ska summeras. Skadeglädje är ingen sund glädje.


Veckans serietips får bli den bistra och härdande tillvaron i Kevin Costners 'Yellowstone'.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En riktigt bra dag!

Först en enormt skön vinst för Brynäs mot Malmö som visar prov på både lagmoral å spetskompetens som ger råg i ryggen! Sen lite tvättäkta hårdrock i Mello när Lilla-Syster tog ton! Och nu lite rörande

Hoppet lever trots allt

Brynäs gjorde en rejäl kraftansträngning för att rå på Luleå efter en klar förlust under onsdagsmatchen kvällen innan. Det var ett lag med stort L vi såg på isen igen. Motivation har ofta en god chans

Official website of photographer/artist/designer Magnus Borg 

©MagnusBorgPhotography.com

kontakt@magnusborgphotography.com