top of page

Se upp för Tigern!


Det går tungt nu för laget i mitt hjärta. Men som alla vet är en tiger som farligast när den är skadad och inträngd i ett hörn.


Det fanns ljuspunkter i dagens blytunga förlust mot vår gamla ärkerival Leksand. Våra försvarare spände förtjänstfullt musklerna i egen zon, Ersson gör en stark insats och Berglund gjorde sin i särklass bästa match på isen. Men glöm inte att hockey är en lagsport och då gäller det att peppa sina medspelare till stordåd också. Både på isen och i båset.


Brynäs började matchen bäst och balanserade anfall kontra försvar bättre än på länge. Men två olyckliga utvisningar gav Leksands första-lina chansen att glänsa två gånger om och det gav laget ett energiövertag som växte sig än större i andra perioden efter ett tredje mål med lyckosam touch som höll sig matchen ut. Skönt att se Pettersson och Sallinen i dräkten igen om än något påverkad av dessa ondsinta inkräktare som snart får vad de förtjänar om allt vill sig väl.


Som tigern lurar i sitt bakhåll för att kasta sig över sitt byte kan ett delvist fysiskt och mentalt

skadeskjutet Brynäs behöva spela efter resurserna nu. Frölunda fick känna på vilddjurets kraft för inte alls länge sedan!

94 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page