top of page

Solig sportsöndag

Idag får man ladda batterierna inför en hektisk dag i idrottens värld. Efter lite ansiktsgrillning på solbakong fortsätter Brynäs-tjejernas kamp i slutspelet mot de ädlaste medaljerna. Sen kommer en kanalkrasch av stora mått när Vi ska ta oss an Leksand och Norrköping samtidigt.


Blåvitt har några fantastiska spelare på ingång och det känns att ambitions-graden skruvats upp rejält i år.


Och Brynäs som efter en jävulssäsong i skadors & pandemins tecken nu äntligen får chansen att leva upp till sin fulla potential när slutspurten avgör lagens fortsatta öde.


Kände igen mig i situationen när förra matchen mot Örebro skulle avgöras på övertid efter en urstark 0-2 upphämtning i tredje och Rödin med seriens kanske största vinnarskalle & ambitionsnivå febrilt jagade motståndarnas stjärna som fick extrafart av att känna vilddjuret nafsa i bakhasorna och tack vare det kunna forcera in vinnarmålet.


I situationer som denna kan det nog vara bättre att lämna över ansvaret till en bra placerad Bertilsson som gör processen kort med spelaren och göra sig spelbar för en snabb kontring å stänka upp den i krysset!


Min pappa som också är ett stort Brynäs-fan har det riktigt tufft med hälsan sen en tid tillbaka & behöver mentalt stöd & peppning så alla som känner honom får gärna skicka några stärkande tankar å minnen från glada tider till honom nu. Tanken har oanade krafter om man öppnar upp sina sinnen!

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page