top of page

Viktig poäng men alla tre fanns inom räckhåll!

Lite splittrade känslor efter dagens straff-förlust. Skönt förstås för Andren att få speltid och han får en bra start på matchen. Men det är tydligt att vi uppträder mer självsäkert som lag med trygga stabila Ersson i kassen och det blir en scenförändring efter målvaktsbytet som kom vid rätt tidpunkt och vi kunde med lite flyt haft med oss tre poäng när vi gjorde en bra tredje period men Rögle gör det bra med många unga spelare.


Skönt att Björk fick in en puck och blev sugen på fler. Viktigt att få igång Gunlers målskytte förstås men med viktiga poäng att spela om på övertid kanske hete Mannberg borde fått chansen idag.


Jag vill ju alltid att spelare ska komma med hög fart och dra in ett distinkt oannonserat skott ensam mot målvakten istället för att dribbla och i synnerhet på övertidsstraffar när kropp å hjärna är uttröttade och isen kanske sämre.


Men till slut får vi glädja oss åt en upphämtad poäng och gratulera Rögle till två och dra en lättnadens suck att Röglespelaren som kolliderade med Andersen kunde ta sig av isen på egen hand.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page