Hoppet lever trots allt

Brynäs gjorde en rejäl kraftansträngning för att rå på Luleå efter en klar förlust under onsdagsmatchen kvällen innan. Det var ett lag med stort L vi såg på isen igen. Motivation har ofta en god chans att slå klass och för tillfället står ett välsmort maskineri i Luleå för den högre klassen och det var ingen tvekan om vilket lag som var mest motiverat.


Vi har fått väldigt få chanser att öva på spelet med en eller två man fler på isen sista tiden och när nu chanserna äntligen gavs blev det just bristen på klass i pp som föll avgörandet. Med ett par ordinarie powerplayspelare på skadelistan vore det kanske bäst att förenkla spelformen till att lägga fler puckar på kassen och vinna kampen framför målvakten till varje pris!


Det är ingen tvekan om att tabell-läget är prekärt men om vi kommer upp i minst samma glöd och offervilja hos varje spelare som vi visat tidigare och står upp för varandra å laget i varje situation så finns alla möjligheter att avsluta säsongen på ett positivt sätt!

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Spotify

En riktigt bra dag!

Först en enormt skön vinst för Brynäs mot Malmö som visar prov på både lagmoral å spetskompetens som ger råg i ryggen! Sen lite tvättäkta hårdrock i Mello när Lilla-Syster tog ton! Och nu lite rörande

Viktig poäng men alla tre fanns inom räckhåll!

Lite splittrade känslor efter dagens straff-förlust. Skönt förstås för Andren att få speltid och han får en bra start på matchen. Men det är tydligt att vi uppträder mer självsäkert som lag med trygga

Official website of photographer/artist/designer Magnus Borg 

©MagnusBorgPhotography.com

kontakt@magnusborgphotography.com