top of page

Är du intresserad av foto, musik, film, djur, natur, sport och vill jobba som personlig assistent åt mig?

Du bör ha god fysik, humor och ett varmt hjärta. Pålitlighet och ärlighet får du av mig och ger tillbaka.

Jag bröt nacken i tonåren och sitter i rullstol. Dagsformen varierar beroende på en trasig nacke och det är en ständigt pågående kamp om vem som bestämmer. Tidigare erfarenhet av yrket är ett plus men viktigast är personkemin. Och så är det ett stort plus att du har körkort så vi kan genomföra några foto-projekt med hjälp av min anpassade bil med automatväxel.

Och du bör liksom jag tycka att mobiltelefonen är ett fantastiskt användbart verktyg som man lägger undan i andras sällskap. Och cigaretter är ett onödigt gift. En god whisky ibland är däremot ett nödvändigt gift ;)

Om du tycker det låter intressant så kan du skicka in din ansökan här.
 Och även om det här låter som en kontaktannons så söker jag först och främst assistenter av rätta virket :)


 

12/06/23

Det här med kärlek och förhållanden är inte okomplicerat men jag har levt länge nog för att vara väldigt säker på att om ena partnern har ett onormalt stort kontrollbehov och ett ständigt behov av att alltid få sin vilja igenom så är det en perfekt grogrund för eskalerande bråk och tjafs som tar död på känslorna. Liksom när det är omöjligt att kommunicera med någon som har ett extremt bekräftelsebehov och lyssnar alldeles för mycket på människor i sin närhet som fallit för djupt i bitterhetens, avundsjukans och självömkans gyttjepöl där insikt, logiskt tänkande och empati lyser med sin frånvaro.

04/30/23 

Sista säsongen av Truman Show

06/06/22

Lite ögonblicksbilder från studentfirande elever från De la Gardie gymnasiet i Lidköping 2022

05/22/22

Plåtade några av alla deltagare i duggregnet under Göteborgs-varvet 2022

03/17/22

Rakade av vinter/covid-pälsen men behöll några strån på överläppen 🤟

10/20/21

Avund å missunnsamhet så stark som ett slag i magen är ohälsosamt och deprimerande för både offer å förövare!

09/14/21

Trött men välkammad i både huvud å ansikte bar det av till Dahlheimers hus för att beskåda lite fotoutställningar!

07/21/21

Att göra tshirts av några av sina favorit LP omslag är kul! Enbart för eget bruk såklart!

 

05/12/21

Det var nästan tshirt-väder idag så jag tog en efterlängtad tur runt hemmakvarteren med kameran å min favvo 50 mm glugg. Fick ett gött snack med en man på ett gokart-hjul nere vid röda sten å knäppte några bilder när han gled omkring bland färgrik gatukonst.

04/08/21

Hur en del egoistiska falska inställsamma jävlar kan leva med sig själva efter att missunna andra varje möjlighet till lycka år efter år fattar jag inte! 

02/16/21

Ännu en ring läggs till årsringarna och tidens tand gnager på i allt glupskare takt. Bilder i svartvit skala är vackra att skåda vilket detta bildspel får gestalta.

10/23/20

Göteborg är en vacker stad och detta märkliga pandemoniska år har jag fångat några motiv som jag gärna delar med mig av i STOR-FORMAT för kunder med högre krav och stora väggar!

08/23/20

Jag och Älvsnabben har blivit goda vänner i jakt på nattvyer att föreviga senaste kvällarna och det kändes lyxigt att ha hela skutan för sig själv i måndagkvällens besök vid lilla bommen. Jag har som synes uppgraderat sidan och håller på med en ny webshop i den takt nacken hänger med-isch...

08/10/20

Häromdagen gästades Slottsskogsvallen av Svea Rikes allehanda friidrottare för att tävla i lag-SM och fastän det fortfarande är publikförbud lyckades jag smita in en bit innanför huvudingången och fångade några sjyssta bilder. Tyvärr lyckades SVT fånga min lama uppenbarelse på film några gånger också så jag ber om ursäkt till alla som såg eländet och lovar att det inte kommer upprepas! 

08/02/20

Hoppas på fler varma dagar och fototillfällen som denna med Ephy nere vid Röda Sten. Och att nacken hänger med ett tag till...

 

07/28/20

Det är ömsom vin ömsom vatten denna sommar. Lördag var en bra dag att fota tills jag fick höra att min stackars mamma brutit höften. Detta verkar bli ett benknäckar-år för familjen Borg. Fick några bilder iaf.

 

07/18/20

Äntligen lite sommarvärme igen så jag å kameran tog en tur till Azaleadalen och fångade parklivet i ett par sköna bilder. Lekande familjer fick mig att sakna mina närmaste som jag inte träffat på över ett halvår nu!

 

07/09/20

Att fota  kvicka små trädgårdsfåglar i regn å rusk är  är inte optimalt men det har sin charm  :)

06/21/20

Den gångna veckan har bjudit på heta dagar och kvällar med fantastisk glödhet salsa vid röda sten!

06/17/20

Några väl varma dagar senaste tiden har resulterat i en del jyssta bilder och en hel del hälsoproblem och en växande irritation över hur människor kan bete sig när de försöker trycka ner andra i ett ständigt behov att hävda sig. Tröttsamt och inte ett dugg ödmjukt.

05/09/20

Majorna blomstrar i vårvädret.

04/28/20

Ellie eller Elhan mötte jag 2018 och hon började väldigt blygt framför kameran men fick blodad tand när hon insåg sin potential och barken Viking vid Lilla Bommen är en sjysst miljö för modellfotografering. Jag hoppas hon skippar ciggen numera :)

04/25/20

Det fortsätter vara en rejält uppsvälld och plågsam upplevelse att bryta lårbenet. Försommarvärmen kom lägligt och några turer till Azaleadalen med kameran bland pandemiförnekande ungdomar gav bra energi åt läkköttet och dessutom några sköna bilder.

04/24/20

Detta mödosamma liv kantat av ideliga bakslag och plågsamma olyckor hade varit mycket enklare att leva utan några få egoistiska, bittra, hatiska, missunnsamma, svartsjuka, manipulativa kvinnor med ålderskomplex som samvetslöst tar sig friheten att styra över mitt och andras liv. Karma når alla till slut. Liksom en del flitigt puffande, hjärntvättade, empatilösa, fördomsfulla, olyckliga extremister och anarkister som skyller sina egna tillkortakommanden på andra och slänger ur sig allvarliga grundlösa anklagelser och inte har ryggrad att våga stå upp för sig själva och sina egna åsikter av rädsla för att bli utfrysta ur grupper som ständigt nedvärderar alla som vågar sticka ut och kämpar för sin och allas existens. Även hänsynslösa och lögnaktiga blufföretagare får sitt hoppas jag.

Den som fortsättningsvis har någon åsikt om mig är välkommen att säga det ansikte mot ansikte och får vara beredd på svar på tal eller lära sig att hålla käften. Livet är för kort för att låta kvalificerat skitsnack, fördomar och lögner passera ostraffat längre och stjäla energi som behövs till att tackla betydligt viktigare saker i livet!

Serien 'Box 21' ger en otäckt realistisk bild över vilket helvete unga fattiga godtrogna tjejer luras in i av hänsynslösa as till män som förtjänar att brinna i helvetet. Om man är medveten om hur trafficking fungerar och ändå betalar för att få ställa sig i kö och våldta en kidnappad nerdrogad tonåring så finns det inga ursäkter eller förmildrande omständigheter att skylla på!

04/16/20

 Jag har länge fruktat den dag då det oundvikliga lårbensbrottet skulle ske med tanke på att jag suttit i rullstol sen 16-årsåldern och att jag knaprat kortison många år för att lindra smärtor och minska trycket i cystan i nacken som ställer till ett h-e. På långfredagen vred jag av  vänster lårben och efter ett par dagars plågsamt väntande skruvade ortopederna ihop det och ett par dar senare kunde jag lämna sjukhuset. Det värker rejält och triggar igång plågorna i nacken väldigt effektivt men jag slapp gips och det är jag glad för. Starka tabletter, en å annan drink på solbalkong plus bra rockmusik som t ex Aerosmith lindrar.

 

Glömmer aldrig när jag och min vän Anna skulle se dom live på Scandinavium. Vi hade besökt toaletten för att lätta på trycket och inta lite förfriskningar och hade just klivit in på arenan där förbandet gjorde sitt bästa för att värma upp publiken när någon dök upp bakifrån och kramade om oss. Kikade upp och där stod Steven Tyler med ett stort leende :) Vi växlade några ord innan han gick tillbaka samma väg för att förbereda sig inför ett grymt bra framträdande. När vi äntrade skröppel-sektionen några meter bort möttes vi av exalterade fans som ville veta vad han sagt. Vi hörde inte vad han sa skrattade vi till de nyfiknas stora besvikelse. Men för mig spelade det ingen större roll :)

03/09/20

 Hittade några sköna vattensportbilder tagna vid Askims-badet för några somrar sedan som jag ville dela med mig :)

03/06/20

 Vågade mig iväg som tur var och fick se en fantastisk konsert. Herregud vilket liveband. Blev lite avundsjuk på alla par som fick chansen att avnjuta uppenbarelsen tillsammans med någon att hålla om.

 

Mindre fantastiskt är att Brynäs inte går till slutspel i år heller.  För att påbörja den utveckling och uppfylla de ambitioner man har krävs förstås förändringar. Rätt tränare till att börja med. Och fingertoppskänsla i värvningarna. Ser fram emot en säsong där vi fans kan njuta av framstegen när ett väl förberett team äntrar isen och tränare och spelare gör oss tv-hjälptränare arbetslösa genom att ha full koll på alla viktiga detaljer i spelet och vågar spela ett vinnande spel. Och kanske slopar 'nu-kommer-snart'-tröjorna ;)

Missa inte bilderna på min favoritfågel Nötväckan. Gör sig utmärkt på väggen eller en kudde så köp gärna utskrifter :)

03/04/20

 Vågar man gå på Simple Minds konsert bland potentiella Corona bärare i Partille Arena tro? Någon som ska dit eller vill gå? Jag har biljett plus ledsagare. Nån som vill gå med mig om jag vågar mig dit? Vet inte om dom är värda att riskera livet för men dom har gjort ett gäng sköna låtar :) PM'a den som känner sig manad och modig :)

03/02/20

Längtar efter vårligt tshirt-väder ännu mer efter att sett dessa självporträtt från botaniska trädgården en skön dag för fyra år sedan. Tyckte det fattades ett galleri med interiör arkitektur så nu finns ett.

01/05/20

Stort grattis till junior-kronorna för ett väl genomfört VM. Ett brons är bra mycket bättre än en fjärdeplats! Det värmer i vintermörkret och ger kraft till lite kreativt skapande. Har knåpat ihop några tavlor som jag vill ge någon lycklig vinnare genom att låta fru fortuna bestämma. Klicka här för detaljer.

01/04/20

Första inlägget i det nya decenniet och många funderingar på framtiden, hälsan för nära och kära och meningen med livet. Tur det finns musik som en ventil att ta till. Lider med spelare och ledare i mitt favoritlag som har stor press på sig. Hur det än går så vet jag att alla vill prestera sitt yttersta och har tränat oerhört hårt för det. Hockey är inte på liv och död. Det ska ffa vara roligt. Det inser man lättare när man har några fler år på nacken och ens egen inneboende tävlingstiger förvandlats till en halvslö tamkatt som fortfarande är kapabel att ryta till om nöden kräver det. Eller åtminstone mjaoa skräckinjagande ;)

12/05/19

Jag har fotat en hel del skating genom åren och tyckte det var på tiden med ett eget galleri för dessa atleter! Det görs bra musik nuförtiden också vilket The Blue Tones är ett bra exempel på! Eller varför inte lyssna på The Guilt som spelade live på en av skatetävlingarna som några bilder plåtades på.

11/18/19

Har börjat hämta mig efter den sjukt spännande och underhållande  matchen mot SAIK  som var en värdig hyllning till Honken, en av svensk hockeys mest uppskattade profiler någonsin och en gudabenådad målvakt med hjärtat på rätta stället!

11/14/19

Laddad inför Brynäs borta mot Färjestad och lägger dagen till ära in ett galleri med svartvita bilder plus en egenhändigt hopsnickrad 3D-kub som länkar till favvo-laget.

11/13/19

Naturlivet i november-kylan är inget för en frusen tetraplegiker. Skulle ha tagit det blå pillret istället. Eller var det det röda? Kikade igenom två år gamla bilder och upptäckte att jag hade vågat mig ut en sväng för att föreviga ett styckmord med motorsåg trots den bistra kylan!

10/25/19

För att fira en riktigt bra Brynäs-seger och samtidigt avreagera mig genom lite kreativt arbete blandat med brutal hårdrock för att förtränga hur jävla illa folk kan bete sig ibland lägger jag upp lite random-bilder.

10/18/19

En högst välbehövlig Brynäs-seger gav lite extra energi i höstmörkret och nu när båda ögonen är starr-fria ser jag natten i ett annat ljus så lägger upp lite bilder från Lidköpings hamn igen. Om det nu bara gick att köpa en ny kropp också så skulle livet leka. Hur går det för den där italienske huvud-transplantatören tro? Bjussar på en spellista med många godingar för oss nattsuddare :)

08/31/19

Anlände sent omsider på Ringön för att se vad Ö-festen ​kunde erbjuda. Hade hoppats på något bekant ansikte men fick nöja mig med idel nya plus en del intressanta rullande anekdoter. Kameran var förstås med och nu när känslan av vemod som infann sig på vägen hem över land och hav börjar ge med sig kan jag dela med mig av några höjdarbilder som fått en touch av magic i Lightroom.

08/25/19

En tur till Röda Sten i sensommarvärmen för att läka en hårt prövad nacke resulterade i en del passionerade och närapå barnförbjudna bilder av ett vackert par som nog inte var helt omedvetna om min och kamerans närvaro ;) Jag glömde helt bort värken för ett tag så tack för titten!

08/07/19

Det tog sin tid men nu äntligen​ kan jag få visa upp bilderna från ravefesten nere vid Röda Sten! Det var mörkt så en del bilder är i brusigaste/mjukaste laget men känslan fick gå i första hand. Lyssna gärna på denna sköna spellista som spotify snickrat ihop och som underlättat framkallningen.

07/28/19

​Den efterlängtade värmen i kombination med högre dos smärtlindring och mediciner som hjälper kroppen höja ett alldeles för lågt blodvärde fick mig att känna suget efter min kära kamera igen och med lurarna på huvudet som låter mig välja vilka ljud som når fram till mitt pinade nervsystem gav jag mig ut på jakt efter bilder ur verkligheten. Hamnade på mitt livs första raveparty vid Röda Sten och träffade några fantastiskt välkomnande, glada och dansanta tjejer. Rytmen i musiken smyger sig innanför skinnet och efter ett tag hamnar man i ett transliknande tillstånd där kroppen rör sig i takt till den tunga basen vare sig man vill eller ej :) Fick lite bilder i halvmörkret med en Sony 50mm F/1.4 glugg som blir spännande att framkalla när kroppen ger sitt godkännande men det jag tittat på hittills bådar gott. Jag glittrar vidare om kinderna tills dess :)

07/19/19​

Inte helt okomplicerat att fota nuförtiden men när fotbollsvärldens framtidshopp kommer till stan får man gräva djupt  och tacka för bra piller och bra väder i jakten på sjyssta bilder. Jag anlände till Gröna Vallen lagom för att bevittna en mycket spännande match mellan Bälinge F15 (tror jag) och ett annat lag i en utslagningsmatch som gick till straffar. Var tvungen att sitta still med nacken och låta solen och tabletterna göra sitt innan jag kunde hantera kameran så jag missade chansen att föreviga några  tjejer som definitivt kommer synas i större sammanhang i en snar framtid om dom fortsätter med samma inställning som i denna turnering. Bälinge? var det bättre laget och tog en rättvis 1-0 ledning i slutet av matchen genom ett läckert skott i krysset och trodde nog att segern var klar med någon minut kvar då motståndarna kvitterade lite turligt och sen som det ofta blir vann straffläggningen.

Efter matchen satte jag mig i skuggan av ett träd vid sidan av planen för att komma undan en het sol och plötsligt hade jag det förlorande laget fem meter framför mig med förkrossade spelare som tog ut besvikelsen på olika sätt. Någon slängde flaskor och skor och någon grät hejdlöst och andra var helt tömda på kraft och känslor och där satt jag med kameran i knät och kunde fångat mina bästa bilder någonsin men det kändes helt enkelt inte rätt i det ögonblicket att tränga sig på med en smattrande kamera.

 

Kanske var det minnet av att ha varit i samma situation i samma ålder och hur tung besvikelsen var efter att ha tömt kroppen fullständigt i 90 plus 30 minuter och sen kliva fram på stumma ben för att lägga en straff i en semifinal i en större cup och den normalt kyligt självsäkra känslan av att ha ett övertag på målvakten var som bortblåst och istället infann sig en osäkerhet om att ens träffa bollen med livlösa utpumpade ben. Beslutet blev att skjuta stenhårt högt mitt i mål och om inte målvakten hann ur vägen skulle både han och bollen in i nätet! Naturligtvis gick bollen ribba över och jag ville försvinna från platsen men hoppet levde ett par omgångar till med missar och mål från båda lagen. Till slut var det definitivt och för ovanlighetens skull räckte vi inte till och fick erfara en tung och bitter men lärorik förlust.

 

Ett par år senare vann vi finalen och jag hade förmånen att göra det enda målet med en hästspark rätt i krysset från 35 meter! För övrigt gjorde jag en ovanligt blek match och jag retar mig fortfarande på att jag inte satte stopp tidigt för motståndarnas bästa spelare med en sedvanlig dubbel benskydd utan tvekan tackling som hade skickat bollen i motsatt riktning och honom i gräset. En tiondels tvekan och jag var ur balans och han fortsatte av bara farten genom hela vårt försvar tills vår underbart konsekvent brutala mittback skickade honom i gräsmattan. Tyvärr innanför straffområdet och hade inte vår målvakt gjort en fantastisk straffräddning hade jag sluppit ställa upp på fotografens 'Björn Borg'-kyss av pokalen som täckte mittuppslaget i Nya Lidköpings tidningen på måndagens ex. Men det var mycket riktigt en rejält öm och kär kyss den pokalen fick sig :)

Stötte på den förkrossade tjejen en timme efter strafförlusten och utträdet ur Gothia Cup. Jag frågade om det var en tung förlust och hon instämde tyst. Det går över vet du, sa jag och till min glädje sken hon upp och skrattade lättad. Nästa år kanske hon lyfter bucklan och ger den en lika öm och kär kyss. Och hon satte sin straff om någon undrade :)

07/14/19

Ödet blandar och ger senaste tiden. En fredagskvällspromenad med miss Golden skin som fördröjdes pga en snabbreparation av rullstolen resulterade i ett kärt och passionerat återseende som fick livslusten att ta ett välbehövligt litet försiktigt skutt och lockade fram minnen från en tid när ungdomlig livsglädje fick oss att känna oss odödliga och alla motgångar tacklades med musik kärlek och alkohol. Jag är en fysisk spillra  av den jag var då och nu föredrar jag lugnt häng på tu man hand med givande samtal o sköna promenader framför hysteriskt festivalliv. Och är nacken för svullen och inflammerad måste jag vara helt tyst och stilla för att ge medicinerna en chans att hantera smärtor kramper och ljudöverkänslighet som är alldeles omöjliga att ignorera. Over-ear hörlurar med aktiv brusredusering ger en känsla av att stoppa huvudet under vattenytan och det är en befrielse när alla ljud är plågsamma.

Resten av helgen ägnades förstås åt att bekämpa en revolterande kropp som inte delar min vilja till aktiviteter eller återseenden, Men vill någon hjälpa mig käka upp jordgubbarna och står ut med att jag kanske somnar lite hursomhelst så är jag öppen för träffar under lugnare former. Fortfarande ingen tid för MR eller läkarbesök

07/11/19

Äntligen har blod utgjutits så labbarna kan hitta mina fel å brister. Tog med kameran och hamnade i gatukonstens Mecca. Knäppte lite bilder mellan lurarna...

07/10/19

I Götlaborg igen. Lyckades komma försent till vårdcentralen ännu en gång för att hinna gjuta lite blod. Letade mig hemåt och halvvägs tog tröttheten över så jag tog en lur i bakåtlutad permobil i solen. Kan garantera att ingen sovit på just den platsen förut och det kommer kanske aldrig ske heller om inte undertecknad prickar samma punkt. Lägger ut några bilder frän årets power big meet som jag knäppte när jag var i Lidköping och funderar på att fylla den skraltiga kroppen med lite energi innan jag överväger om John Fogerty fortfarande rockar nog för ett Lisebergsbesök? Och samma fråga kan jag fråga mig själv ;)

07/06/19

Har varit en oerhört tuff sommar hittills där allt gått fel med alltför smärtsamt resultat och jag är rädd att jag förlorat dyrbar tid och funktion för alltid. Och inte minst chansen till en del mycket efterlängtade återseenden kändes hemskt tunga. Nybakade bullar hade smakat himmelskt gott på midsommarafton i rätt sällskap. Bluesmusik likaså.. En nostalgitripp till Fredrikshavn till tonerna av AC/DC är ju som gjord för mig! Hade varit ett h-e för örat å nacken men det hade fixat sig utan extra allt av otur och dumheter och övermäktig värk och sömnlöshet. Är det ödet som bestämt sig för att sätta en permanent käpp i hjulen så är det på gränsen till sadistiskt och jag tycker att jag förtjänar lite respit nu.

Har blivit alldeles för lite fotande men vid ett par tillfällen lyckades kreativ medicinering, väder och evenemang sammanstråla och jag fick känna mig som en fotograf igen. Hade en magisk kväll vid Röda Sten till tonerna av vad som lät som Argentinsk Tango och bilderna hittar ni här och som slide bland nya bilder. Och för ett par timmar fick jag och mitt lättaste objektiv, ett Sony 85mm f2.8, en chans att äga en del av mitt kära gamla Lidköping igen när power big meet firades till tonerna av V8'or och 70-tals hårdrock och jag framkallar förhoppningsvis ett par bilder inatt om nacken är med på noterna... //Nix det var den inte alls. NLT's läsare får tyvärr klara sig utan bilder igen. Får fortsätta göra mycket lite och knapra piller och hoppas på ett mirakel medan jag somnar'isch till minnet av ett fantastiskt VM-GULD/BRONS!

06/13/19

  Försöker få en tid för ny MR så fort som möjligt men som vanligt hade förstås remissen gått iväg till en privat klinik som inte vill befatta sig med invalider och därför bryter mot lagen om tillgänglighet och diskriminering genom att inte ha någon lift i sina stora fina lokaler. Som vanligt tvingas man ringa och kolla detta för att slippa flera månader längre väntetid när det ska bokas om.. Haga Unilab, en i mängden av alla privata kliniker som bara tar emot gående patienter och därigenom bidrar till att vi med oftast  störst behov alltid får längre väntetider. Samma var det med ögonkliniken Capio Scanloc vid Lilla Bommen i Göteborg. Totalt bortkastat besök och väntetid plågsam resa och undersökning med katastrofal nacke. Och dessutom fördomsfullt och diskriminerande bemötande. Jag kommer hänga ut varje klinik som slösar bort min och andras dyrbara och plågade tid i fortsättningen tills de följer lagen och slutar orsaka onödigt lidande och förlängda vårdköer.

Ny remiss skickad för att få en MR gjord. Och sen ska jag försöka hitta en vettig neurokirurg att rådfråga om risken med att ev göra en oerhört riskabel operation kontra scenariot att bara låta det som sker ske. Om någon vågar sig på att operera mig så måste det ske innan jag förlorar för mycket vital funktion. Måste iaf få bättre smärtlindring.

Hoppas på varmare väder och lite medgång nu. Vill fortfarande försöka fota lite också och behöver någon som vill följa med!

05/29/19

Jag har tyvärr blivit tvingad att anpassa min smärttålighet i takt med att min kropp och nacke förvärrats gradvis genom  åren. Senaste dagarna har varit kritiska och jag får hissa vit flagg och erkänna mig besegrad tills vidare. Svensk sjukvårdsbyråkrati och Mr Murphy har allierat sig mot mig och det blir min död och jag hatar det!  En eloge till de tappra krigarna i vita laget. 

05/08/19

 Vart tog värmen vägen? Hann ta några fototurer i tshirt-vädret härom dagarna och vill ni se bilderna så kika under Landscape och City/Street i min Portfolio. Jag lyssnade på The Temperance Movement  när jag framkallade dom.

04/18/19

 Today the Summer arrived in Gothenburg! I just had to take some shots to memorize it :)  I'm looking for assistants with drivers license to accompany me in daily life and some interesting photo projects I'm planning this summer. Contact me if you live near Gothenburg or Lidköping and we'll discuss the details :)

04/08/19

 Mr Murphy did his very best to sabotauge my trip to Hornborgasjön but I just couldn't let him win when there were some 27.300 dancing cranes waiting for my arrival!

03/11/19

 Check out the latest and coolest Limited Edition Artwork.

03/05/19

 Check out the latest Limited Edition Artworks of famous Swedish landmarks.

02/22/19

  I've added some shots from Blåvitt-Djurgården last summer under a new Sports Photography gallery.

02/06/19

  I've added a bunch of shots lately and to see a preview slideshow you can click the New menu. It was a short period of luck after my eye surgery it seems as my other eye has worsened very rapidly latest few days.. I have serious problems with my neck and I have worked too hard to get this site up and running but now I need to slow down for a while. I'll be back... Back after some very rough days and nights of illness. Better now.  Resting and listening to Evergrey

02/03/19

Call me crazy  for giving away limited edition artwork at 75%  discount but I'm celebrating Brynäs second consecutive win and the addition of Illuminatus, a beautiful  backlit canvas that will be produced in twenty samples ready to hang with remote controled led lighting! I'm even throwing in a 33% discount code for the linguistic's to figure out. Both English and Swedish could be of use.. If you need help figuring the codes out I highly recommend subscribing to the newslist to always stay updated!

01/23/19

Having one of those nights when my body wasn't in the mood for resting in bed so I took the opportunity to edit other restless people on the run in Göteborgs-varvet 2017 & 2018 while listening to Black Country Communion.

01/19/19

Still life and product photography is a great way to present some of my favorite  cameras through the years. And why not enjoy the great music from Rival Sons as you watch the slideshow!

01/16/19

To celebrate the addition of my latest limited edition artwork I offer a HALFPRICE discount code on a few selected items!

01/06/19

 I went to lake Hornborga yesterday to finally get a chance to see and capture eagles in the wild on camera! The only bird in sight was a raven at some 300 meters distance and when I returned home at my parents place I noticed that I had left my monopod and  gimble head at the lake and had to go back! Well atleast the weather was good ;) I'm adding an artistic celebration to the return of Mr Nuthatch instead at the animal gallery!

12/27/18

 To celebrate the few remaining days of year 2018 I offer a very generous 2/3 discount code to my latest Limited Edition artwork. It can be found somewhere in the website so enjoy the hunt my friends :)

12/10/18

  The long and agoning one and a half year waiting for eye surgery is finally over! Only  been a few hours so it's a bit early to say how successful it was but I already see better than for a long time now :) Still one eye to go if/when it gets worse but for now the world looks very bright and crisp :)

11/27/18

   Updated the galleries and added limited edition artworks where you can invest in a few selected artworks and support my charity work for a healthier planet.

10/16/18

   I've been feeding these little monsters all summer so they will be fit for the long cold dark winter!

10/12/18

   Today miss Autumn was in her best mood so I took the camera on a little trip to capture the warm light in Majorna and Röda Sten.

10/01/18

   I have always been fascinated by cats and now they have a very well deserved gallery of their own! More shots are inbound :)

09/09/18

More rain and cold weather so I reorganized the animals portfolio and added a few shots.

08/28/18

The weather sucks outside so I browsed my harddrives for shots worth some attention with the help of Petters latest music

07/13/18

  I've started to grow a passion for night photography and my hometown Lidköping has a lot to offer

07/05/18

  The annual motorized event #PowerBigMeet2018 in Lidköping Sweden  is happening right now and I'm adding photos here

07/04/18

 Still waiting for eye surgery I prefer the nightlight and I caught a beautiful seascape at Truve nudebeach this night

05/20/18

  Me and my nephew Oscar spent a beautiful day by   lake Hornborga and I've started the development    process. Take a look at some pretty birds here

05/19/18

  Took some photos during this years GBG-VARVET where you can enjoy watching people running 21 km in the streets of Gothenburg. Watch the slideshow.

05/18/18

   I love listening to great music as I edit photos. Like Deep Purple. Got me inspired to add these shots.

 

05/11/18

   It was a great day for some street shooting in Majorna. Check new section

05/10/18

   Added a Portrait and People gallery

 

bottom of page